sunnuntai 19. toukokuuta 2013

lätkää se vaan on :)

 ei voi mittää..



epäilen vahvasti, etten oo ainoo joka on ihan intsinä seurannu tota mm-lätkää ja leijonien loistavia pelejä.
mä en siltikään ymmärrä ihmisiä, jotka ottaa sen niin tosissaa et hetiku ruotsi voittaa suomen yksinkertasesti hyvällä pelillä nii sit aletaan heti haukkumaa tuomareita ja koko ruotsin joukkuetta täys paskaks. vaikka mite kannattais leijonia henkee ja veree, pitäs kaikkien tajuta et se on vaan peliä !
myönnän, oon mäki menettäny MUUTAMAN kerran hermot kattoessani suomen pelejä..
se et suomi ei voita kultaa tai hopeeta tänä vuonna, ei tee siitä surkeeta joukkuetta.
vaikken tiiä mitää hienoja jääkiekkotermejä ja moniakaan huippupelaajia, tajuun sen verran et leijonat tekee aina parhaansa. ehkä niillä ei aina mee ihan putkeen, mut ihmisii me vaa ollaa. vaikka suomalaiset mokas eilen, mistä tietää et ne ei yllätä tänään ja ota vastaa pronssimitalleja? ja jollei tänään voittais, onhan en vuonna uus mahis! kaikkia ei kiinnosta minkään urheilulajin seuraamine mut mulle tulee aina jotenki sellane mahtava tunne, et saa oikeesti tavallaan olla mukana kokemassa ja näkemässä niitten jääkiekkoilijoiden taidot, kaikki maalit, tappiot, voitot ja häviöt :) en oo koskaan ollu mikään erityine kannattaja missään lajissa mut täsä parinvuoden sisällä oon alkanu oikeesti innostua jääkiekon mm-kisoista ja siitä miten leijonilla menee.
käy vaan sääliks ihmisiä, jotka uskoo joka vuos koko sydämmestään et ''tänä vuonna me voitetaan!'', mutta joutuu kerta toisensa jälkeen pettymään. lätkä on lätkää, eikä lätkä oo aina reilua tai mukavaa.
en väitä etteikö mua harmittais et luultavasti tänäki vuonna suomi tulee jäämää neljänneks ilman mitallin mitallia, mutta ei mun elämä siihe kaadu ! leijonat pelaa parhaansa mukaan ja silti aina joku on parempi mut sellasta se on ja tulee aina olemaan. ei muutaku peukut pystyy suomelle, jos se ny sais ees sitä pronssia ! kyl suomi pystyy tähä jos sveitsiki pysty ! (en haluu olla ilonpilaaja mut taitaa olla vähä turha toivo ku vastassa on USA :DD:)
kävi miten kävi, oon ylpee meijän leijonista
tällä kertaa ei ehkä menny ihan putkeen, mut kenties ens kerralla paremmin :) 

MUTTA HEI
tärkeintä ei oo et suomi voittaa vaa et RUOTSI HÄVIÄÄ ! :'D  
kyl sveitsi ansaittee sen maailmanmestaruuden tällä kertaa !

PAKOLLINEN PÄIVITYS, koska pienimuotoinen vitutus.


 muthei, en olis IKINÄ USKONU, et leijonat pääsee näi lähelle USA:n voittoa ja rispektii jukka jaloselle, oot ollu mahtava valmentaja pojille!
ens vuonna uus valmentaja, uusii pelaajii ja ennenkaikkee uudet kujeet (+ toivottavasti kolmas kultapysti ;D) 

KIITTI NÄISTÄ KAIKISTA HETKISTÄ, LEIJONAT, ootte uskomattomii ! :)

1 kommentti:

  1. Heei, sulle olis haaste! (:
    http://tinttinblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista