maanantai 7. lokakuuta 2013

heli on täällä taas.

JOOOOO no kai mä tännekki voisin taas pitkäst aikaa jauhaa jotai turhaa paskaa mikä ei ees kiinnosta ketää :D
noh, koulu on tosiaa alkanu iha hyvin ja oottelen jo iha innoissaa meijän ensimmäise jakson tokarii :) koulukuvii taas en odota yhtä innoissaa meinaa ne on yks niist asioist mitkä kusee joka ikine vuos vaik miten nätisti yrittäisin hymyillä :D

mitää järisyttävää täsä lähiaikoina ei varmaa ookkaa tapahtunu, jos noit mun synttärijuhlii lasketa.. tosiaan, päätin tos pariviikkoo sit järjestää jotkut pikkuset juhlat mun synttäreitten kunniaks ja siin käviki sillee et mopo nii sanotusti karkas lapasesta :D:D itellä ei kauheesti muistikuvaa koko lauantaista oo mut niitten tarinoitten perusteella mitä jälkeepäin kuulin ainaki mul ja monel muul oli ollu hauskaa :DD: valitettavasti sinne saapus vähän liikaa ihmisiä ja muutamia joil ei paljon järkee pääs ollu ja nää kyseiset henkilöt päätti tuhota meijän sohvan, parvekelasit ja sen putken mikä tulee lavuaarin alapuolelta.. aivan vitun järkevää toimintaa. kuten arvata saatto, tänä vuonna ei vanhemmilt tippunu synttärilahjaa mut kyl ne tosta pikkuhiljaa alkaa rauhottuu :D vaikka ne ''bileet'' ei ehkä mikää mahtava idea ollu, oli niis ainaki yks hyvä puoli: tapasin iha sairaan mukavii ihmisii ! ja yllätysyllätys, oon jälleen kerra vähä ihastunu :3 vaikka oon montakertaa hokenu sitä, miten turhii nää ''teinisuhteet'' on, on iha pakko myöntää et viis kuukautta sinkkuna (+joutuu kuuntelemaan kaikkien muiden onnellisii rakkaustarinoi) alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän. jos vaikka tällä kertaa en onnistuis pilaamaa kaikkee niiku yleensä :D

hmmm, mitäs muuta mul ois sattunu.. niijoo, niille jotka ei tätä viel tienny: oon värjänny hiukset TAAS kerran ja täl kertaa kokonaan ruskeiks :) ainaki omast mielest nää sopii mulle paremmin kun ne vaaleet !

meil oli kans viimeviikol TET-harjottelu ja ite päätin ottaa itteeni niskast kiinni ja hankkii tet-paikan kaupunginsairaalast. oli muute semmone kokemus ettei iha heti unohdu ! jos tykkää toisten ihmisten auttamisesta nii kannattaa ilman muuta hakeutuu tettii just jonnekki sairaalaan :) ite sain työntää höperöi vanhuksii pyörätuoleis ja siivota niitten kusisii sänkyi :D kuulostaa aika houkuttelevalta, tiiän. 

mul on semmone suunnitelma seuraavan postauksen suhteen et pitäisin semmosen ns. kyselyn siitä, mikä puhelin mun kannattais hankkii. oon nimittäin onnistunu tuhoo ton edellisen :D saa toki myös ehdotella mitä tänne kirjottelisin ku omat ideat on pikkuse vähis .. kai mää jokatapaukses jotai kehittelen :)
koska kuvat on aina mielenkiintosempii ku tämmöne turha jauhamine, aattelin et pistäsin tähä bloggauksee mukaan parisen random kuvaa :) 

parhaatkaverit :* + ipodlaatu + edustus + jonnet


mää mittää muuttunu oo ;)

eile otettu kans 
tätä parast huumorii t. alkoholisti-ystäväni :D




täsä nää uudet hiukset :) 

mirrini ;)


ikävä jo ny piitaa :( oot ihanin ! ja edustan XD

yritin olla taiteelline :D:D

ei mul muuta, meen täst lukee saksaa :D öitä kaikil !

1 kommentti:

  1. Anonyymi16/2/14

    Nice blog.
    Check out www.BiggaFiggaMedia2.blogspot.com

    VastaaPoista